MHP'de Mehmet Ağar sesleri

MHP’de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular bugün başlıyor. Başvurular, 18 Mart’ta sona erecek Başvurular, MHP Genel Merkezi Seçim İşleri Birimi’ne şahsen yapılacak. Aday adaylarından kadın-erkek ayrımı olmadan 2 bin TL aidat alınacak. Başvurular

MHP'de Mehmet Ağar sesleri
MHP’de milletvekilliği aday adaylığı için başvurular bugün başlıyor. Başvurular, 18 Mart’ta sona erecek
 
Başvurular, MHP Genel Merkezi Seçim İşleri Birimi’ne şahsen yapılacak. Aday adaylarından kadın-erkek ayrımı olmadan 2 bin TL aidat alınacak. Başvuruların ardından, ihtiyaç duyulan bölgelerde temayül yoklaması yapılacak. MHP’de, mevcut milletvekilleri arasından eski bakan olan bazı isimlerin listelere alınmayacağı belirtiliyor.
 
İTTİFAK HEYECANI
 
Başkent’te siyasi kulislerde, SP ve BBP’nin MHP ile seçim ittifakı yapması da konuşuluyor. İttifakın gerçekleşmemesi durumunda bu partilerden, özellikle BBP’den önemli isimlerin, MHP listelerinden aday gösterilmesi için yoğun bir kulis faaliyeti yürütülüyor.
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, çoğu zaman istenen sonucu vermediği gerekçesiyle ittifaklara mesafeli olduğu belirtiliyor. Olası aday adayları arasında bürokrasiden de isimler var. Eski Trabzon Valisi Nuri Okutan, eski İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, eski Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin kulisteki isimler.
 
Eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar’ın MHP’den aday adayı olacağına ilişkin haberler yalanlandı. Ağar’ın avukatı Abdulkadir Toluç, “Durum isim benzerliğinden ibaret” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset