MHP'de istifa bilmecesi

HABER61.NET-HABER SERVİSİ2015 yılında yapılacak olan seçimler için sıkı çalışmalarını sürdüren MHP Trabzon yönetimi yeniliklere devam ediyor. Ortahisar İlçe yönetimi görevden alındı. Bu sıcak gelişmeyi Ortahisar İlçe başkanı Mehmet Yılmaz, şöyle duyurdu;D

MHP'de istifa bilmecesi

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

2015 yılında yapılacak olan seçimler için sıkı çalışmalarını sürdüren MHP Trabzon yönetimi yeniliklere devam ediyor. Ortahisar İlçe yönetimi görevden alındı. Bu sıcak gelişmeyi Ortahisar İlçe başkanı Mehmet Yılmaz, şöyle duyurdu;

mehmetyilmaz.jpg

Demeki; "BİLGİM YOK..."

Mehmet Yılmaz'ın bu açıklaması ile ilgili MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ile telefon görüşmesi yaptık. Demeli, "Kendisinin konu ile alakalı bir bilgisi olamadığını ve her hangi bir resmi açıklama gelmediğini, resmi açıklama geldiği takdirde bunu  basın ile paylaşacağını dile getirdi."

Yılmaz; "KORAY AYDIN NE DERSE O.."

Öte yandan Mehmet Yılmaz'ın facebook hesabında bildirdi bu açıklama ile alakalı kendisini aradık ve "Koray Aydın bey ne isterse o olur. Konuyla alakalı şuanda daha fazla bir açıklama yapmayacağım. Pazartesi günü basın toplantısı ile görüş ve düşüncelerimi bildireceğim" dedi.

HABER:BAHAR KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler