MHP'de aday tarihleri belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekilliği aday adaylığı için başvurular 12 Mart saat 09.00’dan itibaren başlayıp 18 Mart saat 17.00’ye kadar sürecek.MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öz

MHP'de aday tarihleri belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) milletvekilliği aday adaylığı için başvurular 12 Mart saat 09.00’dan itibaren başlayıp 18 Mart saat 17.00’ye kadar sürecek.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, en son yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurularına yönelik kararlar alındığını belirten yazılı bilgilendirme yaptı. 

Buna göre; aday adaylarının başvuralarına 12 Mart 2015 Perşembe saat 09.00’dan itibaren kabulüne başlanılacak ve 18 Mart 2015 Çarşamba günü Saat 17.00’de sona erdirilecek.
MHP’li Öztürk diğer kararları şöyle aktardı: "Aday adaylarının bu tarihler arasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri Kayıt Kabul Birimine şahsen müracaat etmelerine, aday adaylarının başvuru dilekçelerine istenilen belgelerin eklenmesine, aaday adaylarından 2.000 Türk Lira başvuru aidatının alınmasına karar verilmiştir. Aday adaylarımızdan istenilen belgeleri ve ilgili banka şube hesap numaraları Genel Merkezimizin internet sitesinden yayımlanacaktır. Ayrıca bu hususlar genelge şeklinde bütün il ve ilçe teşkilatlarımıza duyurulacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset