MHP Trabzon'dan öğrenci açılımı

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs ile MHP Ortahisar ilçesi adayı Osman Abanoz seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Örs ve abanoz, Karadeniz Teknik üniversitesi öğrencileriyle buluşarak, öğrencilerin sorunlarını dinlediler.

MHP Trabzon'dan öğrenci açılımı

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs ile MHP Ortahisar ilçesi adayı Osman Abanoz seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Örs ve abanoz, Karadeniz Teknik üniversitesi öğrencileriyle buluşarak, öğrencilerin sorunlarını dinlediler. Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği (ÜLKÜ-TEK) Trabzon Şubesi salonunda gerçekleşen toplantıya çok sayıda öğrenci katıldı.

Trabzon Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz ile yola çıkarak, çalışmalara başladıklarını söyleyen MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs,” Çok güzel intibalar alıyoruz. Gittiğimiz yerlerde çok büyük ilgi ve alaka var. Biz sadece ülkücü camiadan değil onun dışında çok farklı kesimlerden iyi izlenim ve intibalar alıyoruz. Uzunca bir süre Üniversitede hocalık görevi yaptım. Oradaki öğrencilerime her zaman söylediğim bir şey vardı. Hiçbir zaman öğrencilerimin siyasetine, kıyafetine, saçlarına, başlarındaki örtülerine bakarak kimseyi ayırmadım. Renklerine, doğmuş oldukları yerlere hiç bakmadım. Onlar her zaman benim öğrencilerimdi. Onları her zaman bize teslim edilmiş bir emanet gözü ile baktım, dedi.

5.20131218141713.jpg

Örs, bugün Türkiye’nin içindeki duruma baktığımız zaman son derece önemli sorunlarının olduğunu, o yüzden neler yapmamız gerektiğini düşündüğüm için ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisine, Türkiye’nin her döneminden daha fazla ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday oldum. Üniversitede hocalık dönemimde hiç siyaset yapmamıştım, çünkü 3 yerde siyaset yapılmasına karşı oldum. Cami’de, askeri Kışla’da ve üniversitelerde siyaset yapılmamalıdır. O yüzden yapmadığımız siyaseti üniversiteden istifa ederek sokakta siyaset yapmaya başladık. Üniversitede 55 bin öğrenci arkadaşımız var. Bu nüfus birçok ilden daha fazla. 2014 Mart ayında yapılacak olan seçimlerde öğrenci arkadaşlarımız oy kullanarak bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olmalıdır.  Bu kentte öğrenci gücünüzün farkına varıp o gücü ortaya koymanız lazım. Seçmen olmak çok önemli. Ülkenin geleceği ile ilgili kararlarda birilerine dur demek için, birilerine yol vermek için sorumluluk alın, ifadesini kullandı.


Toplantıda bir konuşma yapan MHP Ortahisar belediye Başkan adayı Osman Abanoz, “29 yıldır Trabzon belediyesinde, 10 yıl müdürlük, 10 yıl başkan yardımcılığı yaptım. Ortahisar Belediyesinin milli hassasiyeti olan kişiler tarafından kurulması çok önemli. Zor bir yola girdik ama son 20 gündür yaptığımız çalışmalar sonucunda Trabzon’da birinci sıraya geldik. Buda sizin gibi düşünen insanlar sayesinde oldu. Üniversite öğrencilerinin sorunlarını, sıkıntılarını bilen biri olarak, çözümü için değişik projelerimiz var.

2.20131218141620.jpg

Şayet başkan olursam öncelik vereceğim konulardan biri, dışarıdan gelen öğrencilerimizin yurt problemini çözmek. Ayrıca öğrencilerimizin çözülemeyen toplu taşıma ile ilgili sorunları var. Ben bir Trabzonlu olarak belediyenin bu konuda hiç bir şey üretmemesinden rahatsızlık duyuyorum. Etkili bir yerde olmadığım için yardımcı olamadım. İnşallah başkan olursam sizlerin sorunlarını çözme konusunda çalışacağım. Dışarıdan gelen öğrenciler bizim misafirimizdir. Anlayışımıza göre sorunlarının çözümünde öncelik onlarındır. Öğrencilerin sorunlarını çözeceğime söz veriyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler