MHP Trabzon seçim çalışmalarını sürdürüyor

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimleriçin çalışmalarını sürdüren MHP Trabzon, bu akşam tam bir gövde gösterisi yaptı.Adım-adım Büyükşehir’e sloganıyla Pelitli Yalıpark Çınar Salonunda saat 19.00’da başlayan etkinliğe MHP Trabzon teşkilatı tam kadro kat

MHP Trabzon seçim çalışmalarını sürdürüyor

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimleriçin çalışmalarını sürdüren MHP Trabzon, bu akşam tam bir gövde gösterisi yaptı.

Adım-adım Büyükşehir’e sloganıyla Pelitli Yalıpark Çınar Salonunda saat 19.00’da başlayan etkinliğe MHP Trabzon teşkilatı tam kadro katıldı.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs ve Ortahisar Belediye Başkan adayı Osman Abanoz ile birlikte ilçe belediye başkan adayları da tam kadro etkinliğe katıldı.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli yaptığı konuşmada Koray Aydın'ın Trabzon için  yaptıklarından ve emeğinin kaşrılğının olmadığından bahsetti ve sonsuz teşekkürlerini iletti. Ardından söz alan Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz ise buralara partililerin desteği ile geldiğini ve bu emekleri boşa çıkarmamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs ise 30 Mart gecesi Trabzon'a 3 hilal doğacağını ve bambaşka bir seçim olacağını yineledi. Ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve gece gündüz çalıştıkalrını belirten Örs, Trabzon'da gidilmedik ilçe, mahalle, köy bırakmayacakalrınıda sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset