MHP Trabzon Maçka adayını açıkladı

MHP, yerel seçim çalışmalarına süratle devam ediyor.Daha önce birkaç ilçede adaylarını açıklayan MHP, Maçka’da da adayını açıkladı. MHP’nin Maçka adayı ise Esiroğlu Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu oldu.Maçka Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirile

MHP Trabzon Maçka adayını açıkladı

MHP, yerel seçim çalışmalarına süratle devam ediyor.

Daha önce birkaç ilçede adaylarını açıklayan MHP, Maçka’da da adayını açıkladı. MHP’nin Maçka adayı ise Esiroğlu Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu oldu.

Maçka Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP il Başkanı Muammer Demeli, Maçka Belediye Başkan adayı ve Esiroğlu Belediye Başkanı Kenan Yusufoğlu ile ilçe yönetimi katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Milletvekili Koray Aydın Trabzon’un tüm ilçelerini önemsediklerini ve Ortahisar adaylarının çok ses getireceğini belirten Aydın, “Trabzon’da tüm ilçe adaylarımızı tek tek açıklıyoruz. Trabzon’un tüm ilçelerine talibiz. Trabzon’un en zinde, en çok çalışan partisi MHP’dir. Her vatandaşımızdan ülkenin bu makus tarihini değiştirmek için 30 Mart’ı fırsat olarak görmesini, Türkiye’nin MHP ile yeniden ayağa kalkacağı bu süreci başlatmasını istiyorum.

Ramazan’ın sonunda, Trabzon’a gelmeden bir hafta önce adayımızın adını, Akçaabat’ın mevcut belediye başkanının adını ve CHP’nin geçen dönem adayının adını da koyarak bir çalışma yaptırdım. Bu çalışma sonucuna göre Akçaabat’ta MHP birinci partidir. Bizim bir de olmazsa olmazımız var, Ortahisar Belediyesi. Orayı da kazanacağız. Bu iki belediye bizim olmazsa olmazımız. Çünkü iki belediye Trabzon’un yüzde 50’si ediyor. Bu iki belediyeyi aldığımızda büyükşehiri de alacağız. Ortahisar’a da çok iddialı bir adayla geliyoruz. Açıklayacağımız aday, Trabzon’da büyük ses getirecek. Maçka’da ise Esiroğlu’nda yaptığı çalışmalarla kendisini kanıtlamış Kenan Yusufoğlu kardeşimizi Maçka Belediye Başkan Adayı olarak ilan ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler