MHP Ortahisar İlçe başkanı atandı

MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığına atama yapıldı. MHP İl Başkanı Muammer Demeli'nin yaptığı yazılı basın bildirisi şöyle; Trabzon’un Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından, Merkez İlçe uygulaması ortadan kalkmış, yerel seçim sürecinin aciliyeti de

MHP Ortahisar İlçe başkanı atandı
MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığına atama yapıldı. MHP İl Başkanı Muammer Demeli'nin yaptığı yazılı basın bildirisi şöyle;
 
Trabzon’un Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından, Merkez İlçe uygulaması ortadan kalkmış, yerel seçim sürecinin aciliyeti de dikkate alınarak, yeni kurulan Ortahisar İlçe yönetimine Genel Merkezimiz tarafından atama yapılmıştır.
Partimizin 2015 seçimlerinde en yüksek başarıyı elde etmesi amacıyla İl Teşkilatımızda yaptığımız yeniden yapılanmaya benzer şekilde, 300 bini aşkın nüfusuyla Trabzon’un en büyük ilçesi olan Ortahisar’da, MHP İlçe Teşkilatımızın yeniden yapılandırılması ihtiyacı hasıl olmuştur.Gerek MHP Trabzon Merkez İlçe Teşkilatı döneminde ve gerekse MHP Ortahisar İlçe Teşkilatı döneminde emeği, gayreti ve hizmeti olan İlçe Başkanımıza, yönetimine ve bütün partililerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerinin bilgilerinden, birikimlerinden ve çalışmalarından her zaman istifade etmeye hazır olduğumuzu, kapımızın ve gönlümüzün her zaman kendilerine açık olduğunu bir kez daha ifade ediyorum.Bu itibarla; tıpkı İl Teşkilatımızın yeniden yapılandırılması aşamasında olduğu gibi, hiçbir ülküdaşımızı dışlamadan, partililerimizi ve 85 Mahallesiyle Ortahisar’da yaşayan bütün hemşerilerimizi ve bütün toplum kesimlerini kucaklayan, gençlerimizin ve kadınlarımızın gereğince temsil edileceği yeni Ortahisar İlçe Teşkilatı, şimdiye kadar teşkilatlarımızın birçok kademesinde görev alan Burhan Bekar Başkanlığında mümkün olan en kısa sürede teşekkül ettirilecektir. 
Genel Merkezimiz tarafından görev verilecek arkadaşlarımızı da şimdiden kutluyor, kendilerine Yüce Allah’tan üstün başarılar diliyorum.Partimiz Trabzon’da yerel seçimlerde gerçekleştirdiği sıçramayla, Belediye Meclisi bazında 100 bin civarında, İlçe Belediye Başkanlığı bazında da 110 bin civarında oy almış bulunmaktadır. 
Bu rakamlar, MHP’nin Trabzon’da 2 Milletvekili çıkaracak düzeye eriştiğini ve bundan sonrası için birincilik mücadelesi yapacak bir konuma geldiğini açıkça ortaya koymaktadır. Bilindiği üzere MHP Trabzon’da 1999 Milletvekili Genel Seçimleri’nde birinci olmuştur. Güçlü fikri birikimi, geniş kadrosu ve zengin insan kaynağıyla MHP, önümüzdeki Milletvekili Seçimlerinde Trabzon’da yeniden birinci olacak potansiyele fazlasıyla sahip bulunmaktadır.
 
MHP Trabzon’da yeniden yapılandırılan bütün teşkilatlarında tecrübeyle gençliği buluşturacak, partililerimizi ve hemşerilerimizi hiçbir ayrım gözetmeden kucaklayarak, hedefe yürüyecektir.
 
Daha önce de ifade ettik, hedefimiz; “Trabzon’da Birinci, Türkiye’de İktidar” olmaktır. 
Şanlı tarihimizin, istikbalimizin ve partimizin sembolü olan Üç Hilal’i Ortahisar’ın burçlarına dikmek için, tam bir seferberlik ruhu içinde çalışmaya azimli ve kararlıyız.
Emek, çalışma ve gayret bizden, zafer Yüce Allah’tandır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler