MHP Kurucu üyeleri "KORAY AYDIN" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Üyesi Mevlit Dedeoğlu, 15 yıl süre zarfında bir ümit ışığı görmediklerini ifade ederek, “Partimizde bir ümit ışığı için Koray Aydın beyi gördük. Onun için Koray Aydın beyi destekliyoruz. Şimdi değişimden yanayız. Pa

MHP Kurucu üyeleri "KORAY AYDIN" dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Üyesi Mevlit Dedeoğlu, 15 yıl süre zarfında bir ümit ışığı görmediklerini ifade ederek, “Partimizde bir ümit ışığı için Koray Aydın beyi gördük. Onun için Koray Aydın beyi destekliyoruz. Şimdi değişimden yanayız. Partimizin önünün açılmasını istiyoruz. İktidara yürümek istiyoruz. Bunun için destekliyoruz” dedi. 

MHP Kurucu üyeleri, Koray Aydın’a destek vermek amacıyla Seğmen Otel’de bir araya geldi. MHP Kururcu üyesi Mevlit Dedeoğlu, Bahçeli’ye MHP Başkanlığı’nı 15 yıl sürdürdüğü için teşekkür ederek, MHP’nin önünün kapandığını kaydetti. Dedeoğlu, “Bir değişim göremiyoruz. Bir iktidar vaadi göremiyoruz” ifadelerini kullandı.

1970’ten beri muhalefette olduklarını kaydeden Dedeoğlu, “Bir iktidar dönemi gördük. Bize Başbakanlığı bile verdiler. Ellerinin tersiyle Başbakanlığı ittiler. Tecrübe kazanacağız diye Başbakanlığı ellerinin tersiyle ittiler. Başbakanlık tecrübe kazanma yeri midir? Gelirsin, yaparsın, Başbakanlığı yaparak tecrübe kazanırsın. Onun için biz partimizin önünün açılmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kurucu üyelerinin 15 yıl süre zarfında bir ümit ışığı görmediklerini ifade eden Dedeoğlu, “Partimizde bir ümit ışığı için Koray Aydın beyi gördük. Onun için Koray Aydın beyi destekliyoruz. Bizler zamanında Devlet Bahçeli’ye de oy verdik. Ama ümitlerimiz boşa çıktı. Şimdi değişimden yanayız. Partimizin önünün açılmasını istiyoruz. İktidara yürümek istiyoruz. Bunun için destekliyoruz” dedi.

Parti kurucu üyeleri, yaptıkları açıklamanın ardından toplantıya geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset