MHP ihraç etti o rekor kırdı!

İlçedeki bilboardlarda Türkçe ve Kürtçe kelimeleri karıştırarak yayımladığı ilan nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen ve partiden ihraç edilmesine karar verilen eski MHP'li Saatcı, Fethiye tarihinde üst üste 4 kez Belediye Başkanlığını kazanan isim ola

MHP ihraç etti o rekor kırdı!

İlçedeki bilboardlarda Türkçe ve Kürtçe kelimeleri karıştırarak yayımladığı ilan nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen ve partiden ihraç edilmesine karar verilen eski MHP'li Saatcı, Fethiye tarihinde üst üste 4 kez Belediye Başkanlığını kazanan isim olarak da yeni bir rekora imza attı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin AKP'nin demokratik açılımını eleştirerek tek dil vurgusu yapan Behçet Saatcı'yı partiden ihraç etmesiyle başlayan süreçte Demokrat Parti'ye katılarak seçimlere giren Saatcı, 4. döneminden de zaferle ayrıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre; DP yüzde 33, CHP yüzde 28.9,  AKP yüzde 27.6, MHP yüzde 7.2 oy aldı. Behçet Saatcı yeniden Fethiye Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Saat 22.00'a kadar sandık başındaki görevlilerinden sonuç bekleyen DP, CHP, AKP ve MHP'liler fark açılmaya başladıkça DP dışındaki partiler ümitlerini yitirmeye başladı. DP Belediye Başkanı Behçet Saatcı Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köy ve beldelerden gelen sonuçlarla seçimi önde götürürken, Behçet Saatcı'yı sevenler de Beşkaza meydanında toplanmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler