MHP heyeti Tunceli’de!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Devlet Bahçeli’nin Dersim tartışmasında sarf ettiği sözleri eleştirerek “Sayın Bahçeli’ye hodri medyan diyorum. Buyurun gidin bu söylediklerinizi Dersim’de söyleyin. Onların torunlarının gözlerine bakın ve ‘Hepsi vatan hainiyd

MHP heyeti Tunceli’de!

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Devlet Bahçeli’nin Dersim tartışmasında sarf ettiği sözleri eleştirerek “Sayın Bahçeli’ye hodri medyan diyorum. Buyurun gidin bu söylediklerinizi Dersim’de söyleyin. Onların torunlarının gözlerine bakın ve ‘Hepsi vatan hainiydi’ deyin” çağrısına rest çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurmayları ile birlikte bugün Tunceli’ye çıkarma yapıyor.

Trabzon’dan karayolu ile Tunceli’ye gidenler arasında Hüseyin Kıran, İbrahim Sağlam, Taşkın Yursever, Şadan Altuntaş’ta var. MHP’li Hüseyin Kıran “Bu memleketin her karış toprağında şehit kanı var. Hepimiz birlik ve beraberlik için buradayız. Amacımız her zaman kardeşlik olmuştur. Biz aynı bayrağın altında toplanmış büyük bir ülkeyiz. Cuma namazını Tunceli’de kılacağız. Ne Mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler