MHP Doğu Karadeniz değişim istiyor

MHP’de başlayan değişim hareketinde, Trabzon ve Gümüşhane delegeleri eksiksiz olarak değişimden yana tavır sergiledi. 16 delegeye sahip Trabzon ve 3 delegeye sahip Gümüşhane önceki gün noter onaylı dilekçe ile partinin tüzük değişikliği için olağanüstü ko

MHP Doğu Karadeniz değişim istiyor
MHP’de başlayan değişim hareketinde, Trabzon ve Gümüşhane delegeleri eksiksiz olarak değişimden yana tavır sergiledi. 16 delegeye sahip Trabzon ve 3 delegeye sahip Gümüşhane önceki gün noter onaylı dilekçe ile partinin tüzük değişikliği için olağanüstü kongreye gitmesi için imza verdi. “Olağanüstü kurultayda genel başkan seçilemez” maddesinin kaldırılması amacıyla partiyi kongreye götürmek isteyen muhalifler, 1 Kasım’da yaşanan başarısızlık nedeniyle partide değişimin şart olduğunu düşünüyor.
 
TRABZON DELEGELERİ
Trabzon delegelerinde ise şu isimler var: Muammer Demeli (İl Başkanı), Abdul Aziz Saykı, Abdulbaki Malkoçoğlu (Araklı İlçe Başkanı), Burhan Bekâr (Ortahisar İlçe Başkanı), Erkan Akbulut, Halil Kul (Çarşıbaşı İlçe Başkanı), İbrahim Türk, Metin Gedikli (Eski Söğütlü Belediye Başkanı), Mustafa Sağlam (Beşikdüzü İlçe Başkanı), Mustafa Yılmaz Odabaş, Oktay Kaplan (İl Başkan Yardımcısı), Refik Kurukız (Şalpazarı Belediye Başkanı), Salih Dilâveroğlu (Yomra İlçe Başkanı), Şükrü Kuleyin, Mehmet Gümüştaş (Kurucu Delege), Ali Sağır (Kurucu Delege).
 
GÜMÜŞHANE DELEGELERİ
 
Gümüşhane delegelerinde ise şu isimler var: Ali Ateş (İl Başkanı), Nurgül Özener (Merkez İlçe Başkanı), Güven Kapucu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler