MHP-CHP neden ortak aday çıkardı?

 Haber61.net-Haber Servisi- Cumhurbaşkanı seçimine saatler son çalışmalar yapılıyor son sözler söyleniyor. Tercih için son sözler bugün, gelecek için yeni başlangıçlar yarın olacak.Önemli süreç içerisinde CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu çarpıcı

MHP-CHP neden ortak aday çıkardı?

 Haber61.net-Haber Servisi- Cumhurbaşkanı seçimine saatler son çalışmalar yapılıyor son sözler söyleniyor. Tercih için son sözler bugün, gelecek için yeni başlangıçlar yarın olacak.

Önemli süreç içerisinde CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. "Devletin tüm imkanlarını kendi lehine kullanan Başbakan Erdoğan'a' vatandaşlar tepkili ifadelerini kullanan Canalioğlu şunları söyledi;

"VATANDAŞI TEKMELİYORLAR..."

"Yarın 3 aday yarışacak % 50 aşan olmaz ise 2. tur yapılacak. Bizim gördüğümüz tablo şu 12 yıldır Başbakan'a oy veren Emekli, öğretmen, çiftçi dertli. Emeklerinin verilmediğini düşüyor. Emekliler verilen maaş ile geçinemeyip kredi çekerek iş yeri açıyor ondan %15 vergi alınıyor. Öğretmenler atanamıyor, çiftçilere al ananı git deniyor, somaya gönderdikleri adamlar vatandaşı tekmeliyor, dış politikamızın acınacak hali var. Bunları sorgulayıp yarın ki seçim için sandığa gidecek olan tüm vatandaşlarımız sayın Ekmeleddin ihsanoğlu'na oy verecekler.

"...NEDEN YURT DIŞINDA Kİ OYLARA TALİP"

Şunun  altını çizmek istiyorum eşit bir yarış olmamıştır. Erdoğan, devlettin tüm imkanlarını kendisi için kullanmıştır. Üstelik Dç. Doktor Ekmeleddin İhsanoğlu'na karalama politikası uygulamıştır. Ekmeleddin İhsanoğlu kendisine bilgi birikimi ile çok güzel cevaplar veriyor. Bense şunu merak ediyorum. Erdoğan, sayın İhsanoğlu için Türkiye doğmadı müslüman değil diye propagandalar yaptı neden yurt dışında doğup Türk vatandaşı olanların oyuna talip oluyor ? Ekmelediin İhsanoğlu bütünleştirici mesajları ile herkesin oyuna talip olmuş barışı sağlayacak tek kişidir.

"BAŞBAKANIN CUMHURBAŞKANI OLMAMASI İÇİN..."

Başbakanın Cumhurbaşkanı olmaması için çok sebep var. Bunlardan bazıları şöyle; Mısırlı konsoloslukta çalışan arkadaşlarımız esir aldı geri getiremedi, İsrail'e sözde tepki verdi eyleme geçmedi, Suriyelilerle ilişkilerimiz ortada. Türkiye Cumhuriyetini ayaklar altına aldılar.Pilotyumuz öldü hesabını sormadılar.

MHP-CHP NEDEN ORTAK ADAY ÇIKARDI?

İlk defa MHP-CHP ve diğer partiler bir araya gelerek ortak aday çıkardılar. Neden? Bu tüm olumsuzluklara karşı olduğumuz için. Ülkenin dış politikası yerlerde, rejim tehlikede, ülke elden gidiyor. Cemaat dediler, şu dediler bu dediler, paralel devlet dediler. Kendileri oluşturdukları cemaatten rahatsız olmaya başladılar. Ayrımcılığın babasını yaptılar. 12 yıldır oynanan bu oyuna dur demek için bir araya geldi.

TRABZONLULARA ÖZEL MESAJ

Milletvekili Canalioğlu bu açıklamaların ardından Trabzonlu vatandaşlardan bir ricada bulundu.'Ben Trabzonluyum vatandaşlarımızı çok seviyorum. Ankara'da görev yerim Trabzonluların yeridir" ifadelerini kullnan Canalioğlu,'Trabzon'un 4 tane AKP li vekili var.Şehrimiz için ne yaptılar, meclise hangi konu ile geldiler, sosyal olarak şehrimizde ne kadar varlar, çay ocaklarında, camiilerde sokaklarda AKP li vekilleri ne kadar görüyorlar? Bunları sorgulasınlar verdikleri oyların karşılığını alabiliyorlar mı? Onlar sevgi ile selamlıyor onlara laik olmak için çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum" dedi.

HABER:BAHAR KURBAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset