MHP-AKP havaalanında karşı karşıya gelecek(!)

Manisa programına bugün de devam edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a partililer İstanbul'da olduğu gibi havaalanında büyük bir kalabalıkla uğurlama töreni hazırladı. Başbakan'ın dönüş saati 17.30 olarak verildi. Ancak, MHP Genel Başkanı Devlet Bah

MHP-AKP havaalanında karşı karşıya gelecek(!)

Manisa programına bugün de devam edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a partililer İstanbul'da olduğu gibi havaalanında büyük bir kalabalıkla uğurlama töreni hazırladı. Başbakan'ın dönüş saati 17.30 olarak verildi. Ancak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de bugün partisinin İzmir adaylarını açıkladıktan sonra aynı saatte Adnan Menderes Havaalanı'ndan dönecek olması iki parti taraftarlarının burada karşılaşması riskini doğurdu.

MHP İL BAŞKANI'NDAN TEPKİ

MHP İzmir İl Başkanı NECAT KARATAŞ yaptığı yazılı açıklamayla duruma tepki gösterdi. Karataş, şöyle dedi: "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'in programı günler öncesinden kamuoyumuzla paylaşıldı, bununla ilgili her türlü bürokratik girişim ve başvuru mülki amirliklere yapıldı. Bugün ve bu saate kadar Sayın Genel Başkanımızın İzmir programında hiçbir aksaklık görünmüyorken ve İzmirli hemşehrilerimizin programa yüksek bir katılımla cevap vereceği bazı noktalara ulaştığından dolayı AKP ve bürokrasi bir takım engellemelere girişmiştir.

"AKP'NİN HEDEFİ NE"

Sonuç olarak Sayın Başbakan Manisa'dan dönüş programını değiştirmiş, Havaalanında bir organizasyon tertip etmiştir. 14.00 olan dönüş saatini 17.30'a Genel başkanımızın dönüş saatine almışlardır. MHP Genel Başkanının ve il teşkilatımızın İzmir programını sabote etmek üzere kurgulanan bu değişikliğin sebebi nedir? AKP ve AKP bürokrasisi bunda neyi hedeflemekte ve neyi planlamaktadır? Biz MHP olarak Genel başkanımızın ve İl teşkilatımızın programını değiştirmiyoruz. Burada hesabın ne olduğunu merak ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler