MHP Adayı Abanoz Ortahisarda iddialı

 Bakırköy Sinan Erdem Spor salonunda MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’ninde katıldığı törende aday tanıtım yapıldı. MHP Trabzon Ortahisar Belediye başkanlığı için ismi açıklanan Abanoz duygularını haber61 e anlattı. Abanoz çalışmalarının 10 gündür sürdürd

MHP Adayı Abanoz Ortahisarda iddialı

 Bakırköy Sinan Erdem Spor salonunda MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’ninde katıldığı törende aday tanıtım yapıldı. MHP Trabzon Ortahisar Belediye başkanlığı için ismi açıklanan Abanoz duygularını haber61 e anlattı. Abanoz çalışmalarının 10 gündür sürdürdüğünü belirterek “ Aday tanıtım törenimiz görkemli oldu. Buraya Trabzon’dan da çok sayıda katılım oldu. Benim adaylığım bir hafta önce netleşmişti.Bu gün tanıtım töreniyle de resmileşti.

Ben MHP Trabzon  teşkilatlarının yaptığı anketler sonucu nda MHP teşkilatlarının adayıydım. Bakırköy Sinan Erdem spor salonunda Türkiye genelinde 500 e yakın il ilçe beldi Belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı.

Ben Trabzon’da 10 gündür çalışıyorum. Trabzon’da partimize ve bana müthiş bir ilgi olduğunu gördüm Önümüzdeki  günlerde çalışmalarım artarak devam edecek. Önce STK lar ve muhtarlarla görüşeceğim. Ortahisar ile ilgili olarak projelerle ilgili çalışmalarda sürüyor. Trabzon’da iddialı parti ve aday olduğumuzu düşünüyorum. Bunu çalışmalar sırasında halktan aldığım sinyallerden görüyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler