Merkez Parti’de Eroğlu dönemi

Merkez Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığına Erhan Eroğlu atandı. Hibe Projeleri Uzmanı, TESOB Eğitim Müdürü ve çeşitli derneklerde yönetim kurulu üyesi olan Eroğlu, yeni bir soluk içerisinde olduklarını ifade ederek çalışmalara hızlı bir şekilde

Merkez Parti’de Eroğlu dönemi

Merkez Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığına Erhan Eroğlu atandı. Hibe Projeleri Uzmanı, TESOB Eğitim Müdürü ve çeşitli derneklerde yönetim kurulu üyesi olan Eroğlu, yeni bir soluk içerisinde olduklarını ifade ederek çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını söyledi.

Eroğlu yaptığı açıklamada, “Merkez Parti olarak önceliğimiz her zaman insan olacaktır. Bizim görevimiz de bu yeni ve zor süreçte genç kardeşlerimize ulaşabilmek. Aldığımız bu bayrağı yanımızdaki arkadaşlarımızla birlikte yukarılara taşıyacağız ve önümüzdeki seçimler de Merkez Parti’nin gücünü göstereceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Eroğlu, Ortahisar Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkan vekilliği görevini yürütüyor.                         
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset