Merkez Parti Genel Başkanı Trabzon’da

Haber61/Haber Servisi - Merkez Partisi Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Trabzon’da teşkilatıyla bir araya geldi.Zorlu Grand Otel’de düzenlenen toplantı öncesinde basın mensupları ile sohbet eden Karslı, “cemaatin partisi” iddialarına ceva

Merkez Parti Genel Başkanı Trabzon’da

Haber61/Haber Servisi - Merkez Partisi Kurucu Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, Trabzon’da teşkilatıyla bir araya geldi.

Zorlu Grand Otel’de düzenlenen toplantı öncesinde basın mensupları ile sohbet eden Karslı, “cemaatin partisi” iddialarına cevap verdi. Karslı, “Kesinlikle cemaatin partisi değiliz” dedi.

Ayrıca Karslı, Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener ile ilgili bir anısını anlattı. Kendisinin Fenerbahçeli olduğunu ailede bir denge kurmak için Fenerbahçe takımını uttuğunu fanatik olmadığını ifade ederek, “Sayın Sadri Şener’e şike sürecinde hukuksal anlamda destek verdim” dedi.

Basın mensuplarının, “Yani kendi takımınızın aleyhine hukuk anlamında mücadele etmiş oldunuz öyle mi?” sorusuna “evet” diyen Genel Başkan Karslı, “Doğru bildiğimizi yaptık ve hukuksal destek verdik. Hatta defalarca görüştük” dedi.

Karslı, “O ablası var ya ablası (Sadri Şener'in ablası Kocaeli Üniversitesi Rektörü olan ablası Sezer Şener Komsuoğlu) annesi kadar o’nu düşünüyor ve yol gösteriyor. Benimle de çok sık görüştü ve soruşturmayla ilgili destek istedi Şener’e yol gösterdi” şeklinde konuştu.

Merkez Parti’nin toplantısında ANAP, Demokrat Parti, DYP parti teşkilatında görev almış isimler de yer aldı. Eski Anaplı Genel Başkan Yardımcısı Trabzonlu İbrahim Çebi, Merkez Partisi Trabzon İl Başkanı Ekrem Çapkınoğlu, Ortahisar İlçe Başkanı eski DSPli Haluk Raci Gençosmanoğlu de toplantıda partililerle bir araya geldi. Basın mensuplarıyla sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset