Memleket Partisi Trabzon İl Başkanlığı’ndan flaş açıklama! “Memleket Partisi Dikta partisi değildir”

Memleket Partisi Trabzon İl Başkanlığı’ndan flaş bir açıklama geldi. 

Memleket Partisi Trabzon İl Başkanlığı’ndan flaş açıklama! “Memleket Partisi Dikta partisi değildir”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin istifa etmesi sonrasında bugün (12.05.2023 Cuma) Trabzon milletvekili adayı açıklama yaparak Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı. 

Bunun üzerine İl Başkanlığı’ndan açıklama geldi ve “Memleket partililer bu seçimde kime oy vereceklerine ancak kendileri karar verecektir” denildi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Hepinizin bildiği üzere Türkiye tarihinin en kritik seçimlerine sadece üç gün kala genel başkanımız sayın Muharrem İnce cumhuriyet tarihinin en alçak kumpaslarından biri ile adaylıktan el çektirilmiş ve küresel emperyalizmin Türkiye seçimlerinde sahaya indiğini n Türk halkı ile bizzat kendisi paylaşmıştır. Yaşanan bu gelişmelerin üzerine, Memleket Partisinin seçimlerin sonucu açısından kritik önem taşıyan oyları, ulusal medya ve çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden yağmalanmaya ve devşirilmeye çalışılmıştır. Bu süreç devam ederken kişisel kaygı ile hareket eden pek çok Memleket Partili münferit açıklamalarda bulunarak seçime devam eden diğer cumhurbaşkanı adaylarına destek açıklaması yapmaya başlamışlardır. Benzer münferit ve fevri çıkışlar Trabzon örgütleri için de geçerli olmuştur. Yaşanan olaylar karşısında Memleket Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak bizim kurumsal duruşumuz nettir. Memleket partisi bir dikta partisi değildir. Memleket Partisi kutlu yürüyüşüne gönül vermiş olan destekçilerine blok oy gözüyle bakmamaktadır. Memleket Partililer dün olduğu gibi bugün de Türkiye üzerinde oynana oyunları görecek kadar ferasetlidir. Bu noktada partimiz hiçbir cenaha oy verme çağrısı yapmamaktadır. Öncelikli hedefimiz Memleket Partisinin gerçek Atatürkçülerini meclise taşımaktadır. Bu bağlamda gerçek Atatürkçüler olarak durmuş yüz yıl önce olduğu gibi bugün de bellidir, o duruş emperyalizm karşıtlığıdır. Memleket partililer bu seçimde kime oy vereceklerine ancak kendileri karar verecektir.”

Haber61 - Haber Servisi - 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler