Melih Gökçek’e jet yanıt

ASKİ ekiplerinin, CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka’nın oturduğu binada kuyu suyunun kullanıldığını tespit etmesinin ardından Nazlıaka, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaptanpaşa Sokak’ta bulunan dairesinin önünde basın mensuplarına açıklamalarda

Melih Gökçek’e jet yanıt

ASKİ ekiplerinin, CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka’nın oturduğu binada kuyu suyunun kullanıldığını tespit etmesinin ardından Nazlıaka, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaptanpaşa Sokak’ta bulunan dairesinin önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nazlıaka, “Bu site zamanında kuyu suyu kullanmaya başlamış. Bu düzen böyle gelmiş böyle gitmiş. Ben bu güne kadar kuyu suyunu kullanıldığını bilmiyordum. Bu zamana kadar hiç site toplantısına katılmadım” diye konuştu.

 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, kendisini yıldırmaya çalıştığını iddia eden Nazlıaka, “Ey Gökçek; Sen beni yıldıramazsın, sen beni korkutamazsın, sen beni caydıramazsın. Senden korkan senin gibi olsun. Ben bundan sonra da Ankara’nın, Ankaralıların haklarını savunmaya devam edeceğim. Ben hırsızlık mı yapmışım, kaçakçılık mı yapmışım, ben ihaleye fesat mı karıştırmışım, ben kentin arazilerini ranta mı açmışım, ben bu şehrin vatandaşlarının ulaşımdaki fırsat eşitliğini mi gasp etmişim. Ben ne yapmışım. Dünkü programda, yazın ishal vakaları artar. Bu zaten doğal bir şeydir. Peki yazın ishal vakaları artıyor ama 2013 Ağustos-2014 Ağustos’u arasındaki 2,5 katlık ishal vakalarını nasıl açıklayacaksın. Ben bu şehrin milletvekili olarak kendisinden hesap soruyorum. Kendisi de benim sorduğum sorulara yanıt vermek zorundadır. Öyle programlara çıkarak, deneyler yaparak, ağzını musluğa dayayarak falan bu konuyu kapatamaz. Biz bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bir basın mensubunun, “Hiç su faturası gelmedi mi?” sorusu üzerine Nazlıaka, “Faturalarla eşim ilgileniyor. O yüzden bu konuda hiçbir bilgim yok. Ben bu olaydan da bugün haberdar oldum. Biz eğer bununla ilgili olarak ödeyeceğimiz bir ceza varsa tabi ki bu cezayı öderiz. Bunlarla ilgili olarak ASKİ zaten bir işlem yapacaksa yapacaktır. Biz de bundan kaynaklanan bir ceza ödememiz gerekiyorsa bunu ödeyeceğiz. Ben su konusunun üzerine bu kadar gitmeseydim bugün bu olayı yaşıyor olmayacaktık. Ama bundan dolayı pişman değilim. Aynen bu şekilde Gökçek ile ilgili usulsüzlükleri bundan sonra da ortaya çıkarmaya devam edeceğim. O kendi kirli çamaşırlarından korksun” cevabını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler