Mehmet Yılmaz duygusal dönemde

HABER61.NET-HABER SERVİSİUzun yıllardır MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Yılmaz dün saat 15.50 sularında kişisel facebook hesabı üzerinden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın isteği üzerine görevden alındığını duyurmuştu.

Mehmet Yılmaz duygusal dönemde

HABER61.NET-HABER SERVİSİ

Uzun yıllardır MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Yılmaz dün saat 15.50 sularında kişisel facebook hesabı üzerinden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın isteği üzerine görevden alındığını duyurmuştu. O saatlerden itibaren Yılmaz, telefonlarla ve mesajlarla destek görmüş olmalı ki bugün facebook üzerinden teşekkürlerini illetti. 

Bu destek telefonlarını alanan ve bir takım görüşmeler gerçekleştirdiğini "bu kadar sevildiği mi bilmiyordum" sözleriyle yorumlayan Yılmaz, 15.oo suların da iki ayrı paylaşım yaparak duygularını sosyal ağ üzerinden paylaştı. 

İşte Yılmaz'ın o mesajları;

mehmet-yilmaz.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler