Meclis’te Cumhurbaşkanlığı Zirvesi

Muhalefet Cumhurbaşkanlığı için bir arada...Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken liderlerin Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Partilerle nabız yoklamaları devam ediyor.Bu çerçevede en önemli toplantı bugün şu dakikalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile

Meclis’te Cumhurbaşkanlığı Zirvesi

Muhalefet Cumhurbaşkanlığı için bir arada...

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken liderlerin Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Partilerle nabız yoklamaları devam ediyor.

Bu çerçevede en önemli toplantı bugün şu dakikalarda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında geçiyor…

Saat 14.40 ta Mecliste ki Makam odasına gelen Kılıçdaroğlu Bahçeli’yi makamında kurmaylarıyla beklemeye başladı. 15.00 da Bahçeli Kılıçdaroğlu’nun makam odasına geldi.

İkili basına poz verdikten sonra basına kapalı yapacakları görüşme için Kılıçdaroğlunun Mecliste bulunan makamına geçtiler.

İki liderde daha önce ki demeçlerinde ‘Çatı Aday’ formülünün altını çizmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset