Mecliste "Bize her yer Trabzon" pankartı

CHP  Trabzon Milletvekili  Volkan Canalioğlu, TBMM Genel Kurulunda Trabzon’un Fethinin 553. Yıl dönümü nedeni ile gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.  Trabzon ilinin yaşadığı sorunlara dikkat çeken Canalioğlu, konuşmasını ‘’BİZE HER YER TRABZON’’ pankar

Mecliste "Bize her yer Trabzon" pankartı
CHP  Trabzon Milletvekili  Volkan Canalioğlu, TBMM Genel Kurulunda Trabzon’un Fethinin 553. Yıl dönümü nedeni ile gündem dışı söz alarak konuşma yaptı.  Trabzon ilinin yaşadığı sorunlara dikkat çeken Canalioğlu, konuşmasını ‘’BİZE HER YER TRABZON’’ pankartı kaldırarak bitirdi
 
Canalioğlu konuşmasında Trabzon'un hak ettiği yatırımları alamadığını belirterek Trabzon'un en önemli sorunlarından biri olarak göçü gösterdi.
 
Canalioğlu konuşmasını bitirirken "Bize her yer Trabzon" pankartı kaldırırken "Buraya gelen AKP milletvekilleri çok güzel şeyler söylüyorlar ama gerçek durum budur ve Trabzon her yerde vardır, her yere katma değer sağlar. O nedenle biz diyoruz ki  ''Bize Her Yer Trabzon''  ifadelerini kullandı.
volkan-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler