Mazhar Yıldırımhan, “Biz hizmete yüreğimizi koyduk“

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı ve Vakıflar Eski Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan AK Parti Araklı, Sürmene, Of, Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Teşkilat mensuplarının sorun

Mazhar Yıldırımhan, “Biz hizmete yüreğimizi koyduk“

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı ve Vakıflar Eski Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan AK Parti Araklı, Sürmene, Of, Hayrat, Dernekpazarı ve Çaykara teşkilatlarını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet etti. Teşkilat mensuplarının sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Yıldırımhan, kişisel menfaatlerinden ve beklentilerinden dolayı AK Parti’ye girmek isteyen çok sayıda insan olduğuna dikkati çekti. Yıldırımhan seçilmesi durumunda teşkilat mensuplarıyla birlikte yürüyeceğine vurgu yaparak, “Biz, hizmet ve teşkilatlarımızla birlikte yürümek için yola çıktık. Bütün ilçelerimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Biz bu bölgenin evladıyız ve bu bölgenin sorunlarını A’dan Z’ye kadar biliyoruz.” dedi.

MİLLETİMİZE ZULMETMİŞ İNSANLAR AK PARTİ’YE SIZIYOR

Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken cumhuriyet tarihinin toplamından daha fazla hizmeti on yıl gibi kısa bir süre içerisinde yaptığını belirten Yıldırımhan, “Ayasofya’yı 52 yıl sonra ibadete açmak bize nasip oldu. İnşallah bundan sonra bu kutlu yürüyüşte sizlerle omuz omuza yürüyüş yapmanın mücadelesini vereceğiz. Teşkilatlardan gelen bir kardeşiniz olarak şu uyarıyı yapmak istiyorum. Kişisel menfaatlerinden, beklentilerinden dolayı aramıza girmek isteyen epeyce insan var. Samimi ve dürüst olmak isteyenlerin başımızın üstünde yeri var. Ama bu millete zulmetmiş, bu milletin gözyaşı dökmesine sebep olmuş olanlara da dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

SEÇİMLERDEN YÜZÜMÜZÜN AKIYLA ÇIKACAĞIZ

Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin gerek Türkiye’nin gerekse İslam coğrafyası için önemli olduğunu ifade eden Yıldırımhan bu seçimlerden inşallah Trabzon olarak yüzümüzün akıyla çıkacağız diyerek, “Ben teşkilatların içinden gelen ve AK Parti’nin kuruluşunda yer alan bir kardeşinizim. Sizlerin yüreğinizin bir parçasıyım. Sizler de bizim yüreğimizin bir parçasısınız. Bizim yürüyüşümüz Allah nasip ederse teşkilatlarla birlikte bir yürüyüş olacak. Bunda herhangi bir şey için söylemiyorum, gönlümden söylüyorum. Çünkü yapımız budur.  Teşkilatlardan hiçbir zaman uzak durmadık. Kapımız herkese açık oldu. Trabzon’da yaşayan her insan bizim kardeşimizdir ve gönlümüzde yeri vardır. Biz kapımıza gelen kim olursa olsun hepsinin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştık. Biz inşallah sizlerle bu kervanı yürüteceğiz ve hedefine vardıracağız. Bizim her zaman gönlümüz ve kapımız sizlere açıktır.” ifadelerine yer verdi.

BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN GÖZÜ BU SEÇİMLERDE

AK Parti’nin kapısını seçimden seçime çalanlardan değiliz diyen Yıldırımhan, “Teşkilatlar bu meseleye hangi açıdan nasıl bakıyor bunu çok net biliyoruz. İnşallah risk alan, üreten bir milletvekilliği profilini bu dönem de AK Parti ortaya çıkaracaktır. Ben buna inanıyorum. Bu kardeşiniz belki bütün bir ömrünü bu milletin hizmetine adamış, bu milletin hizmetinde geçirmiş bir kardeşinizdir. Elhamdüllah siyasetin çekirdeğinden geliyorum. Hamurumuz teşkilatçılıkla yoğrulmuştur. Teşkilat mensubu kardeşlerimizin çilesini sorunlarını yakinen bilen bir insanım. Biz AK Parti’yi bir millet, bir iman davası olarak gördük. Sadece Türk milletinin değil, bütün bir İslam coğrafyasının, bütün bir ümmetin davası olarak görüyoruz. Onun için Türkiye’deki seçimler sadece Türk milletini ilgilendiren seçimler değil, Gazze’yi, Filistin’i, Suriye’yi, Irak’ı, Arakan’ı, Bosna’yı, Kosova’yı bütün mazlum coğrafyayı ilgilendiren bir seçimlerdir. AK Parti’nin zaferi her seçim sonrası oralarda bizden daha büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Çünkü onlar bu işin farkında. Onlar bu hareketi bu ümmetin umudu olarak görüyorlar. Biz de AK Parti hareketine bu şuurla bakıyoruz. Başkaları hangi saiklerle bakıyor onu bilemem. Biz günübirlik menfaatlerimizin peşinde değiliz. Biz Trabzon’da kendi halkımıza, kendi insanımıza hizmet etmeyi en büyük şeref saydık.” ifadelerine yer verdi.

BU DAVADA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Konuşmasının son bölümünde bu gök kubbede bir hoş seda bırakmanın peşindeyiz diyen Yıldırımhan şunları kaydetti: “Böylesine mesuliyetli, böylesine çileli ve meşakkatli bir yol ancak bu milletin davasına sevdayla yapılır. Biz o sevdadayız. Biz milletimize gerçekten sevdalıyız. Bu gök kubbede bir hoş seda bırakmanın peşindeyiz. Neticede yaptığımız her şeyin hesabını Allah’a vereceğiz. Yapmamız gerekip de yapmadıklarımızın da hesabını Allah’a vereceğiz. Bu şuurla hareket ettiğimiz ve burada bu görevi yerine getirmek mecburiyeti hasıl olduğu için ayağa kalktık ve sizlerle beraber bu yola koyulduk. Sıradan bir milletvekili adaylığı için de burada değiliz. Bu davanın sahibi olan sizlerle gönülden kucaklaşmanın derdindeyiz. Sizin temiz vicdanınızın sesi olmak adına bu yola çıktık; onun için sizler tabanda bize güç verin. Allah da bu işi bize nasip ederse hep beraber en güzel şekilde hizmetlerimizi yürüteceğiz. Teşkilatlarımızın beklentilerini bilen bir insan olarak bunu söylüyorum. Milletvekili oluruz, olmayız bu Allah’ın takdiri ama biz sizlerle yine beraber olacağız. Çıktığımız bu yolda bize önce dualarınızla sonrada tercihlerinizle yer verirseniz bizi mesut ve mutlu etmiş olursunuz.”  
img_3558.jpg

img_3553.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset