Mansur Yavaş'ında kaseti yayınlandı!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın kasetini çıkarttılar. Ancak bu öyle belden aşağı kasetlerden değil. Yavaş'ın sıkı MHP'li olduğu gençlik yıllarındaki 'aşırı' söylemlerini içeriyor.Kaset kadar kasetin yayınlandığı adreste olay ya

Mansur Yavaş'ında kaseti yayınlandı!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın kasetini çıkarttılar. Ancak bu öyle belden aşağı kasetlerden değil. Yavaş'ın sıkı MHP'li olduğu gençlik yıllarındaki 'aşırı' söylemlerini içeriyor.

Kaset kadar kasetin yayınlandığı adreste olay yaratacak. Kaset Melih Gökçek'in oğlunun televizyonunda yayınlandı.Haliyle de Cemaat-AKP savaşından sonra Gökçek-Yavaş savaşı başladı yorumlarını beraberinde getirdi.

KASETTE NELER VAR?

Mansur Yavaş'ın ortaya çıkan kaseti bir konuşmasını içeriyor. Kasette Mansur Yavaş sıkı MHP'li olduğu dönemde, solun idol isimleri Deniz Gezmiş, Yılmaz Güney ve Yaşar Kemal için ağır sözler kullanıyor.

Yavaş'ın kasette şöyle diyor;

- “Deniz Gezmiş'i, hakim katili Yılmaz Güney'i, terörist Kör Eşber'i (Eşber Yağmurdereli), Yaşar Kemal'i kahraman ilan edip, ülkücüleri mafya ve çete ilan eden azılılara soruyorum: Bu insanlar mı çete yoksa siz mi çetesiniz?”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler