Malkoç; "Türkiye de ilk defa..."

AK Parti Trabzon Teşkilatının Hamamizade İhsan bey Kültür Merkezin'de yapılan bayramlaşma törenine eski Milletvekili Şeref Malkoç'da  katıldı. FOTOĞRAFRLAR İÇİN TIKLAYINIZTrabzon Eski Milletvekili Şeref Malkoç, "Tarihte ilk defa bu kadar kolay bir cumhurb

Malkoç; "Türkiye de ilk defa..."

AK Parti Trabzon Teşkilatının Hamamizade İhsan bey Kültür Merkezin'de yapılan bayramlaşma törenine eski Milletvekili Şeref Malkoç'da  katıldı. 

FOTOĞRAFRLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Trabzon Eski Milletvekili Şeref Malkoç, "Tarihte ilk defa bu kadar kolay bir cumhurbaşkanı seçildi. Recep Tayyip Erdoğan, tereyağından kıl çeker gibi yüzde 52 oy oranı ile cumhurbaşkanı seçildi. Allah, nazardan saklasın. Allah çalışmalarını bereketlendirsin. Azmini artırsın. İlçe kongreleri olacak. İlçe kongreleri siyasi parti için önemli olaydır. Bir çok arkadaşımız başkanlığa ve yönetim kuruluna aday olacak. Bunlar güzeldir ve normal şeydir. AK Parti siyaseti ahlak ve erdem siyasetidir. İlçe başkanlığı yarışında laf taşıyanlar olabilir. İçerisinde CHP ve MHP'liler olabilir. İlçe başkanlğına aday olacak kardeşimiz diğer adayla ilgili kötü söz duyunca kesinlikle müsade etmesin. Böyle bir şey demez desin ve arkadaşı arasın söyledinmi söylemedin mi diye sorsun. Fitnenin önünü alırsak iş kolaylaşır. Bizim yapacağımz çok daha önemli işler var. Geçen Ramazan Bayramında 49 tane vatan evladımız IŞİD'in elindeydi. Kimsenin burnu kanamadan tereyağından kıl çeker gibi sayın cumhurbaşkanımız IŞİD'in elinden onu aldı. Bunun dünyada başka öreneği var mı? Cumhurbaşkanımız dünyaya kafa tutan İsrail'den özür diletti. ABD Başkan Yardımcısı Biden'den Cumhurbaşkanımız özür diletti" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset