Madenlere ileri teknoloji geliyor!

Başbakan Erdoğan, maden ocaklarında en ileri teknolojiyi hayata geçireceklerini söyledi. AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, hazırlanan maden yasasıyla ilgili bilgi verdi. Maden ocaklarının riski en yüksek işletmeler olduğunu if

Madenlere ileri teknoloji geliyor!
Başbakan Erdoğan, maden ocaklarında en ileri teknolojiyi hayata geçireceklerini söyledi.
 
AK Parti İl Başkanları Toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, hazırlanan maden yasasıyla ilgili bilgi verdi. Maden ocaklarının riski en yüksek işletmeler olduğunu ifade eden Erdoğan, “Buralarda en ileri teknolojiyi hayata geçireceğiz” dedi.
 
Hükümetin Somali’ye yaptığı yardımları eleştirenlere tepki gösteren Erdoğan, yoksulluğun coğrafyasının, mazlumun renginin olmadığını, Türkiye’nin de hem Soma’ya hem de Somali’ye yardıma koşabilecek güçte bir devlet olduğunu kaydetti.
 
Kendilerini eleştirenlerin Twitter’da Türkiye gündemine girmeyen hiçbir şeyle ilgilenmediklerini belirten Başbakan, “Soma’yı da bilmedikleri için haritada yerini bile gösteremezler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset