Kürdistan'a ilk ziyaret!

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Erbil'de sanatçı Şivan Perver ile bir araya geldi. Perver, "Sayın Çelik'in Kürdistan'a ilk ziyareti çok güzel oldu. Biz çok sevindik. Bundan sonra da inşallah ilişkiler güzel gelişir" dedi ... Çelik, Irak'ı

Kürdistan'a ilk ziyaret!

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Erbil'de sanatçı Şivan Perver ile bir araya geldi. Perver, "Sayın Çelik'in Kürdistan'a ilk ziyareti çok güzel oldu. Biz çok sevindik. Bundan sonra da inşallah ilişkiler güzel gelişir" dedi ...
 
Çelik, Irak'ın Süleymaniye kentinde Irak Kürdistan Yurtseverler Birliği (IKYB) Başkan Yardımcısı Berham Salih ile yaptığı görüşmenin ardından karayoluyla Erbil'e döndü.
 
Çelik, burada kaldığı Divan Otel'de sanatçı Şivan Perver ile bir araya geldi. Çelik, buluşma sırasında yaptığı açıklamada, Perver'in Türkiye'nin köklü seslerinden biri olduğunu söyledi.
 
''ÖZEL BİR ŞEY YOK ÇAY İÇECEĞİZ''
 
Perver'in dünya çapında bir ses sanatçısı olduğunu ifade eden Çelik, şöyle konuştu: ''Ülkemizde çok sevilen değerli bir sanatkardır. Aslında 2009'daki Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi çerçevesinde sanatkarların önemli bir kısmını Dolmabahçe Sarayı'nda topladık, bir araya geldiler. O esnada kendisini davet edecektik. Fakat o zaman yurt dışındaydı ve uygun değildi. Şimdi burada yaşıyor. Buluşmamızda özel tasarlanmış bir şey yok. Burada olduğunu duyunca bir araya geldik. Birlikte çay içeceğiz.''
 
KÜRDİSTAN'A İLK ZİYARETİ
 
Perver de Çelik'i bundan sonra da her zaman görmeyi arzu ettiğini belirterek, ''Ben bir nevi hem Türkiyeli hem de Kürdistanlı sayılırım. Sayın Çelik'in Kürdistan'a ilk ziyareti çok güzel oldu. Biz çok sevindik. Bundan sonra da inşallah ilişkiler güzel gelişir. Çelik gibi toplumun arasında şahsiyetler olması hem barış köprüsü hem iş köprüsü hem de gelecek köprüsü açısından önemlidir'' yorumunu yaptı.
 
''O EV SAHİBİ BİZ MİSAFİRİZ''
 
Bu arada Çelik, ''O ev sahibidir. Biz misafiriz'' diyerek espri yaptı. Çelik ve Perver'in görüşmesi basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset