"Kuluçkaya oturmuş bir zavallısınız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Devlet Bahçeli'nin "48 maddenin Meclis Genel Kurulu'na getirilmesi çok erken, çok zamansız ve çok da gereksizdir" sözlerine yanıt verdi. Yasa tasarısı sürecinde MHP olarak büyük bir tutar

"Kuluçkaya oturmuş bir zavallısınız"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Devlet Bahçeli'nin "48 maddenin Meclis Genel Kurulu'na getirilmesi çok erken, çok zamansız ve çok da gereksizdir" sözlerine yanıt verdi. Yasa tasarısı sürecinde MHP olarak büyük bir tutarsızlık örneği gösterdiğine dikkat çeken Çelik, "Grup Başkanvekili 'Hiç bir şartımız yok, hazırız,hemen yapalım' diyecek. Buna karşılık Bahçeli, 'Bu çok erken, zamansız ve gereksiz bir tekliftir' diyor. MHP çok kalabalık bir parti olsa AK Parti gibi, birbirleriyle irtibat kurmada zorlanıyorlar diyeceğiz. Avuç kadar milletvekiliniz var." dedi.

Sayın Bahçeli Allah aşkına siz kaç kere Bakü’ye Bişkek’e Taşkent’e Kırım’a Lefkoşa’ya gittiniz? Sayın Başbakan Türkiye’nin herhangi bir vilayetine gider gibi buralara gitti.

Sayın Bahçeli siz uçağa binmeye bile korkan, Ankara’da kuluçkaya oturmuş bir zavallısınız. Türk dünyası üzerinden sözüm ona bize saldıracak. Biz Türk dünyasında önemsenmiyormuşuz. Sayın Bahçeli ölen insandır, ölen Müslümandır. Biz soydaş ve soydaş olmayan diye nitelendirmeyiz. Bunu yapan sizin gibi ırkçı bakış açınıza sahip olanlardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler