Köşk'te Musul zirvesi!

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, MİT Müsteşarı Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Güler, Musul'daki krizle ilgili Cumhurbaşkanı Gül ile toplantı yapıyor.Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’na baskın düzenlemesi Ankara’yı

Köşk'te Musul zirvesi!

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, MİT Müsteşarı Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Güler, Musul'daki krizle ilgili Cumhurbaşkanı Gül ile toplantı yapıyor.

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’na baskın düzenlemesi Ankara’yı alarma geçirdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler Irak'ta IŞİD'in işgallerinden sonra MusulBaşkonsolosluğumuzdaki diplomatların ve TIR şoförlerin rehin alınmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek üzere Çankaya Köşkü'nde toplandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler