Köşk için tarih verdi!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin adaylının 20 Mayıs sonrası netleşeceği tarihini verdi.Bülent Arınç, kendilerinin acelesi olmadığını, psikolojik olarak da, güç olarakta çok üs

Köşk için tarih verdi!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin adaylının 20 Mayıs sonrası netleşeceği tarihini verdi.

Bülent Arınç, kendilerinin acelesi olmadığını, psikolojik olarak da, güç olarakta çok üstün durumda olduklarını ifade eden Arınç, bu soruların muhalefete yöneltilmesini önerdi. Arınç, "Çünkü bizde hemen hemen üç aşağı beş yukarı kimin aday olacağı belli. Ya çed ya ped demişler eskiler. Yani başka bir dilde üç veya dört anlamında. Ama bizde bir kişi belli en azından. Veya ikinci kişi belli. İnşallah ikisinden biri olacak gibi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler