Koray Aydın'ın konuşması gündem oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Teşkilatı ilçe kongrelerine devam ediyor. Bugün Trabzon MHP, Arsin ilçe teşkilat başkanını seçti. Trabzon’daki tüm ilçe kongrelerini yakından takip eden Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın’ın Arsin’de yapmış ol

Koray Aydın'ın konuşması gündem oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Teşkilatı ilçe kongrelerine devam ediyor. Bugün Trabzon MHP, Arsin ilçe teşkilat başkanını seçti. Trabzon’daki tüm ilçe kongrelerini yakından takip eden Trabzon MHP Milletvekili Koray Aydın’ın Arsin’de yapmış olduğu kongre gündeme bomba gibi düştü. Aydın, “Haziran ayının 7’sinde seçim var. Çok seçim yaşadık, gördük. Ama şunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Bu 7 Haziran’da yapılacak seçim hiçbir seçime benzemeyecek. 12 yıldır ülkeyi yöneten Ak Parti’nin ülkeli götürdüğü bir nokta var ve seçimlerden sonra da götürmek istediği bir nokta var. Getirmek ve götürmek istediklerini anlatmak biz ülkücü kadrolara düşüyor. Bunu yapacak MHP’den başka bir akım yok. Türkiye’de her siyasi hareket kıvrım kıvrım kıvrılırken, MHP dün ne dediyse bugün aynısını söyleyen Türk Milleti’nin önünde dimdik duran bir hareketin temsilidir. Üzerimize yüklenen tarihi sorumluluklar var.”dedi.

Aydın, “Cumhuriyet’in ilk yıllarındaki tek partili dönemi eleştirenler bugün 50 parti var iken kimseye yaşam hakkı tanımayan kimseye de bu hakkı vermem diyen bir siyasal anlayış ile karşı karşıyayız. Bunun siyasi literatürdeki karşılığı diktatörlüktür, Ya diktatöre teslim  olursunuz ya da gereğini yaparsınız. Diktatöre teslim olmak deme Türk adının varlığının ortadan kaldırılması, bölünmeye teslim olmak, hırsıza, namussuza üçkağıtçıya ülkeyi teslim etmek demektir. O zaman bunun karşısına çıkacak iradenin MHP olduğunu bileceğiz. Bizler bu hareketin dama taşlarıyız. Bu tek parti iktidarı kimseye yaşam hakkı vermiyor dedik. Bu tek parti iktidarı özellikle MHP’yi hiç sevmiyor. Bizi düşman olarak görüyorlar. Çünkü MHP’yi yok etmeden o istedikleri hedeflere ulaşamayacaklarının farkındadır.”şeklinde konuştu.

Aydın, “ Bu kadar yağma, talan hırsızlık yemin ediyorum dünyanın hiçbir ülkesinde görülmemiştir. Bunu yapanlar yüzsüzdür, riyakardır. Şu Egemen Bağış denen adam, Yüzsüz adam. Utanmaz adam. Evine para transferlerinin kayıtları çekilmiş. Utanmadan kürsüde çıkmış dinimizde hediye almak sünnettir diyor. Allah senin Belanı versin. Bu soytarıya başka ne denir. Bu bahsettiğim zat attığı Tweet ile Kuran’ı kerim’in süresiyle alay etti. Gazeteci Türk Milleti’nden özür diledi. Ama Recep Tayyip Erdoğan bu din düşmanını en başarılı bakanım diye alkışlattı. Bu nasıl bir tiyatro. Bir ülkede olup bitenin anlaşılması için daha ne yapıllması lazım. Her şey uydudan izleniyor. O gece Recep Tayyip Erdoğan’ın evindeki o para nakilleri uydudan ABD istihbaratı tarafından kayda alınmış. Almanya boşuna biz de Türkiye’yi dinliyOrduk demiyoruz. En tepedeki kişi büyük dönüşüm projesinde kullanılacak olan aktördür. Bugün söyler yarın tersini yapar. Yapmadı mı,. En son Peşmergelerin Türkiye’den geçişine olur mu diyen ertesi gün bakıyoruz peşmergeler sınırımızdan geçiyor.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler