Koray Aydın'dan Türkav buluşması

 Son günlerde Koray Aydın’a yakın illerin Genel Merkezce görevden alınmaları nedeniyle hareketli günler yaşayan MHP’de Aydın, bir dizi ziyaret ve temaslar için Trabzon’a geliyor.Koray Aydın’ın Trabzon’da vereceği mesajlar merakla bekleniyor. 4 Kasım’da ya

Koray Aydın'dan Türkav buluşması

 Son günlerde Koray Aydın’a yakın illerin Genel Merkezce görevden alınmaları nedeniyle hareketli günler yaşayan MHP’de Aydın, bir dizi ziyaret ve temaslar için Trabzon’a geliyor.

Koray Aydın’ın Trabzon’da vereceği mesajlar merakla bekleniyor. 4 Kasım’da yapılan büyük kurultay sonrası  Trabzon’a gelen ancak görevden alınmalar sonrası ilk kez Trabzon’a gelecek olan Koray Aydın’ın ziyaret yapacağı yerler arasında TÜRKAV (Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı) Trabzon Şubesi de bulunuyor.

TÜRKAV Trabzon geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu gerçekleştirerek başkanlığa yeniden Kenan Kuru’yu getirmişti. Cuma günü saat 18.30’da TÜRKAV binasında gerçekleştirilecek olan ziyaret her yönüyle büyük önem taşıyor. Başkan Kenan Kuru'nun Koray Aydın'ın ziyaret talebi sonrası kendisini en iyi şekilde ağırlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler