Koray Aydın'dan sert cevap

Haber61 – Haber Servisi – MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın TBMM’nde bir konuşma yaptı. Konuşmasında Aydın, AK Parti’nin seçimde işinin zor olduğunu söyledi.Aydın, “Sayın Başbakan 2002 yılında partiniz iktidar oldu. Büyük bir çoğunlukla meclise geldini

Koray Aydın'dan sert cevap

Haber61 – Haber Servisi – MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın TBMM’nde bir konuşma yaptı. Konuşmasında Aydın, AK Parti’nin seçimde işinin zor olduğunu söyledi.

Aydın, “Sayın Başbakan 2002 yılında partiniz iktidar oldu. Büyük bir çoğunlukla meclise geldiniz. O zaman bir önceki hükümetten sayısal çoğunluğunuza dayanarak birçok bakanı yüce divana sevk ettiniz. Onlardan biri de benim. Ben o zaman o görüşmeler yapılırken bu kürsüye geldim. O zaman partim de mecliste değil. Tek başıma buraya geldim, burada bir konuşma yaptım. Bir açın tutanakları okuyun. Dedim ki elinizden geleni ardınıza koymayın, beni yüce divana sev kedin. Çünkü benim verilemeyecek hesabım yok. Oraya gideceğim hesabımı vereceğim.” dedi.

Aydın, “Arkasından meclis çoğunluğu sizde, devlete hakimsiniz. Benim bütün duruşmalarıma Maliye Bakanlığınız, Bayındırlık Bakanlığınız müdahil oldu. Yalvar yakar olmadık, gittik yargılandık ve 11 hakimin ittifakıyla, en ufak bir şüphe duymadan verilen bir kararla Anayasa Mahkemesinin tarihine geçtim. Şimdi parmağınızı buraya işaret ederek yapmaya çalıştığınız suçlama üzerinizde asılı duruyor.

Daha üç gün önce sizin bakanınız soruşturma komisyonunda beni yüce divana göndermeyin diye yalvarıyordu Sayın Başbakan. Niye? Çünkü arkadaşlar, hırsızlık yaparken yakalanana hırsız denir. Tapelerin doğru olduğunu adli yargı tescil etmiş. En tepeden en aşağıya kadar olan o ilginç ve ortaya saçılmış yolsuzluk iddiaları varken sizin kalkıp dönüp bu taraflara bir de bunları söylemenizi hayretle karşılıyorum. Allah sizleri hidayete erdirsin, size doğru yolu göstersin.” İfadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler