Koray Aydın’a hemşeri desteği

 Yomra genç işadamları derneği   4 Kasımda yapılacak olan MHP büyük kurultayında MHP genel başkanlığına  adaylığını açıklayan Trabzon Milletvekili Koray Aydın’a destek verdi .YOGİAD’ın Trabzon milletvekili Koray Aydın’a başarılar dilediği yazılı açıklama

Koray Aydın’a hemşeri desteği

 Yomra genç işadamları derneği   4 Kasımda yapılacak olan MHP büyük kurultayında MHP genel başkanlığına  adaylığını açıklayan Trabzon Milletvekili Koray Aydın’a destek verdi .

YOGİAD’ın Trabzon milletvekili Koray Aydın’a başarılar dilediği yazılı açıklama aynen şöyle:

 “Yomramızın yetiştirdiği en önemli siyasi kişiliklerden biri olan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın 4 Kasım’da yapılacak olan MHP Büyük kurultayı öncesinde çıktığı genel başkanlık yolundaki çalışmalarını takdir ile izliyoruz.

Bağımsız ve tarafsız araştırma şirketlerince son yapılan kamuoyu yoklamasında Türk seçmeninin yüzde 25’inin Koray Aydın’ı MHP’nin başında görmek istediği sonucu ortaya çıkmıştır.

Son genel seçimlerde yüzde 12,9 oranında oy alan MHP’ye henüz genel başkan olmadan böylesine bir teveccüh kazandıran Yomralı büyüğümüz Koray Aydın’ın, çıktığı bu kutsal yolda ülkemize,şehrimize ve Yomramıza çok önemli katkılar sağladığı ve sağlayacağı muhakkaktır.

Değişik siyasi görüşlere mensup işadamlarından oluşan Yomra Genç İşadamları Derneği, Yomralı büyüğümüz Koray Aydın’ın bu kutsal yürüyüşünde başarıya ulaşması için güç ve gönül birliği yapmış durumdadır.

4 Kasım’daki  MHP büyük kurultayında MHP Kurultayında Koray Aydın’ın MHP genel başkanlığına seçileceğinden ve akabinde yapacağı çalışmalar ile ülkemizin önünü açacağından şüphemiz yoktur.

Yomra’da doğan, inatçılığını doğduğu dağlardan, azmini ailesinden alan, İslamiyeti büyükbabasından,milliyetçiliği Alparslan Türkeş’ten öğrenen Koray Aydın’a zafer yolunda başarılar dliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset