Koray Aydın nereden aday?

Haber61 – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon’da 18 isim aday aday oldu. Trabzon’da MHP’nin ilk 6’sı nasıl olacak henüz netlik kazanmadı. MHP’li seçmen ise durumun nasıl olacağını merak ediyor. Trabzon’un 1 numarası Koray Aydın, olara

Koray Aydın nereden aday?

Haber61 – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon’da 18 isim aday aday oldu. Trabzon’da MHP’nin ilk 6’sı nasıl olacak henüz netlik kazanmadı. MHP’li seçmen ise durumun nasıl olacağını merak ediyor. Trabzon’un 1 numarası Koray Aydın, olarak bekleniyor. Fakat MHP Lideri Devlet Bahçeli; Koray Aydın’ı kendi yardımcısı yapacağı öğrenildi.

Haber Merkezimizin Ankara kulislerinden edindiği bilgiye göre; Koray Aydın, Ankara 2. bölge 1. sıradan aday olarak gösterilebileceği öğrenildi. Öte yandan Aydın, 1999 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı döneminde meydana gelen depremde Sakarya’daki seçmenlerin gönlünü kazanmıştı. Sakarya halkının da Aydın’ı kendi kentlerinden aday olarak görmek istedikleri biliniyor.

Koray Aydın bu bölgelerden aday olması durumunda Trabzon’da Hüseyin Örs ismi öne çıkacak. MHP yerel seçimlerde oylarını artırmıştı. Bunda Hüseyin Örs’ün payı da çok büyük; Örs bu durum ile 1. sıraya yerleşerek Trabzon’u sırtlayan isim olacak. İkinci sırada Yavuz Aydın'ın yer alacağı öğrenildi. MHP bu seçimlerde çok hızlı bir başlangıç yapmaya hazırlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset