Koray Aydın: Artık durmak yok

Halka açık gerçekleştirilen toplantıya yoğun ilgi gözlenirken, törende konuşan Koray Aydın, “Çaykara’yı kazanacağız” dedi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Çaykara Belediye Başkan adayını açıkladı. Dün

Koray Aydın: Artık durmak yok

Halka açık gerçekleştirilen toplantıya yoğun ilgi gözlenirken, törende konuşan Koray Aydın, “Çaykara’yı kazanacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Çaykara Belediye Başkan adayını açıkladı. Dün Çaykara ilçesinde halka açık gerçekleştirilen toplantıyla Çaykara Belediye Başkan Adayı’nın, mevcut Karaçam Belediye Başkanı Dursun Ali Sevinç olduğu kamuoyuna duyuruldu. İlçedeki bir restoranda halka açık şekilde düzenlenen aday tanıtım toplantısına MHP Trabzon Milletvekili ve eski Bakan Koray Aydın, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, eski milletvekili Nail Çelebi, parti teşkilatı mensupları ve çok sayıda katılımcı iştirak etti.  Toplantıda konuşan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, AK Parti hükümetince uygulanan politikalardan ötürü AK Parti’ye oy verenlerin vicdanlarının rahatsız olduğunu öne sürdü. Aydın, “AKP’ye oy verenler de ‘nereye doğru gidiyoruz?’ sorusunu soruyorlar” dedi.

ÖCALAN’LA PAZARLIK PAKETİ

“AKP hükümetinin paket açıklamalarından bu millet paket manyağı haline dönüştü” diyen Aydın sözlerine şöyle devam etti: “Bu açıkladıkları paket Öcalan’la pazarlık masasına oturmuş, masanın üzerine de Türkiye’yi koymuş, Türkiye’nin üzerinden paket yapan iktidarla Öcalan’ın pazarlığının ürünü olan pakettir. Pakette öyle şeylere rastlanmaktadır ki insanın tüyleri ürperiyor. Bu paketin en önemli açıklarından birisi eğitim konusunda Başbakan’ın açıklamalarıdır. Tarih 17 Ağustos 2013 Başbakan’ımız Türkmenistan’dan dönüyor. Uçakta gazetecilere diyor ki ‘Bu pakette anadilde eğitimle ilgili hiçbir şeyi bizden beklemeyin. Türkiye’yi bölecek böyle bir adımı biz AKP iktidarı olarak atmayız’ diyor. Bunu Başbakan’ımız söylüyor. Bundan 56 gün önce söylüyor. Yani Başbakan’ımız anadilde eğitimi Türkiye’yi bölecek bir adım olduğunu anlatıyor.

Tarih 30 Eylül 2013 Başbakanımız paketi açıkladı. Açıkladığı paketin en önemli unsurlarından bir tanesi anadilde eğitim hakkının özel okullarda verileceği hakkını ifade etmiş olması. Peki ne değişti? Bu soruyu sorma hakkına sahip değil miyiz? Özellikle AKP’ye oy veren vatandaşlara soruyorum. Bu soruyu sormaları gerekmez mi? Ne oldu da Başbakan’ın ‘Türkiye’yi böler’ dediği işi aradan iki ay bile geçmeden yaptı? Neyle tehdit ediliyor Başbakan? Hangi açığı var? Sırf iktidarda kalabilmek için bu ülkenin Başbakan’ı bu tavizleri veriyor. Bunu sormak irdelemek hepimizin hakkıdır. Ben yapıyorum. Kendi kendime cevap arıyorum.”

EN ÇARPICI PARTİ OLACAĞIZ

MHP’nin yerel seçimlerde en çarpıcı parti olacağını iddia eden Aydın, “İnşallah 30 Mart 2014’te mahalli seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çaykara Belediye başkan adayı, şu anda Karaçam Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Dursun Ali Sevinç kardeşimizdir. Ona bu görevi vazife olarak veriyorum. Artık durmak yok. Tüm Çaykaralılara ulaşacağız. Her noktaya gireceğiz ve Cenab-ı Allah’ın yardımıyla Çaykara’da belediye başkanlığını kazanacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan MHP Çaykara Belediye Başkan Adayı ve Karaçam Belediye Başkanı Dursun Ali Sevinç, “Kimseye saldırmadan herkese saygılı bir şekilde seçim geçireceğiz. Projelerimiz hazır, bu projeleri gün geldiğince açıklayacağız. 65 yıllık tarihine yakışır bir biçimde Çaykara’yı yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset