Kılıçdaroğlunun iddialarına hükümet sessiz

İşte Kemal Kı8lıçdaroğlu’nun o ifadeleri:"Bir uyuşturucu davası.Takip ediyoruz. Uyuşturucu sanılan kamyondan silahlar çıkıyor. Silahlar Konya’da temin ediliyor. Size yakalanan şoförün ifadesini okuyorum. Şoförün ifadesi: Ben bu malzemeleri 2 kez Reyhanlı’

Kılıçdaroğlunun iddialarına hükümet sessiz

İşte Kemal Kı8lıçdaroğlu’nun o ifadeleri:

"Bir uyuşturucu davası.

Takip ediyoruz. Uyuşturucu sanılan kamyondan silahlar çıkıyor. Silahlar Konya’da temin ediliyor. Size yakalanan şoförün ifadesini okuyorum. Şoförün ifadesi: Ben bu malzemeleri 2 kez Reyhanlı’ya gidip teslim ettim. Zaten oraya girebilmek için jandarma kontrolünde geçiyordum. Aracı aramadılar, bakmadılar. O araç ile konuştular. Sonra o karakol binasının 200 metre ötesinde çevrili bir alana yükü boşalttım. Hepsi sarılı bir şekilde idi.

Bu bir suç belgesidir.

 Siz Suriye’ye silah sevkiyatı yapıyorsunuz, Türkiye’de üretiyorsunuz, jandarma kontrolünde gönderiyorsunuz. Türkiye’yi şamar oğlanı olan ettiler. Ama şamar oğlanı olan TC. değil, şamar oğlanı olan TC’nin başındaki adamdır.Mısır’dan büyükelçimiz kovuluyor. Kitle imha silahlarının üretilmesinin önüne geçiliyor Cenevre’de.

 Bu güzel bir olay.

 İran diplomasisini kutlamamız gerekiyor. Bu bölge önemli bir bölgedir. Bu bölgede bütün ülkelerin dostluğa ihtiyacı vardır. Acılar da vardır ama 21. Yüzyılda bu bölgede ortak barışın seslendirilmesi gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset