Kılıçdaroğlu'nun evinde silah paniği

Kılıçdaroğlu ’nun evinin önünde bulunan koruma polislerinin fark ettiği silah , incelenmek üzere Emniyet'in ilgili birimine götürüldü. Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin önündeki Prof. Dr. Türkel Minibaş Parkı'nda öğle sıralarında bir adet silah bulundu. 'KORU

Kılıçdaroğlu'nun evinde silah paniği

Kılıçdaroğlu ’nun evinin önünde bulunan koruma polislerinin fark ettiği silah , incelenmek üzere Emniyet'in ilgili birimine götürüldü. Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin önündeki Prof. Dr. Türkel Minibaş Parkı'nda öğle sıralarında bir adet silah bulundu.

 
'KORUMA POLİSLERİ TARAFINDAN ÇALILARIN İÇİNDE BULUNDU'
 
Görgü tanıklarının ifadelerine göre; öğlen saatlerinde Kılıçdaroğlu’nun koruma polisleri tarafından parkın içerisindeki çalıların altında 7.65 milimetre çapındaki silahı fark etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekiplerine haber verildi. Parkın içerisindeki bir çalılığın altındaki silahı inceleyen ekipler, daha sonra park içerisinde de uzun süre araştırma yaptı.
 
ETRAFTAKİ GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENMEYE ALINDI
 
Güvenlik güçleri, çevredeki apartmanların kameralarını da inceleme altına alarak parka giren şahısları belirlemek için çalışma başlattı.
 
Olay yerinde alınan örneklerin ardından, bulunan silah incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler