Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Çağrı

Muhalefet partilerinin grup toplantılarında öne çıkan ilk başlık, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısıydı. Kemal Kılıçdaroğlu, "Çoluk, çocuk, genç, yaşlı demiyor, herkesi öldüreceğiz diyor, kabul etmek mümkün değil. Filistin bölgesinde saygın devlet kurma

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan'a Çağrı

Muhalefet partilerinin grup toplantılarında öne çıkan ilk başlık, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısıydı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, "Çoluk, çocuk, genç, yaşlı demiyor, herkesi öldüreceğiz diyor, kabul etmek mümkün değil. Filistin bölgesinde saygın devlet kurmaya hakkı olan ülkedir" dedi.
 
CHP lideri, Başbakan Erdoğan'a bir de çağrıda bulundu. 
 
Kılıçdaroğlu, "Kürecik radarı İsrail'in güvenliği için kuruldu. Birleşmiş Milletler niye bir şey yapmıyor diyorsun. Sen yap örnek ol, Kürecik'i kapat, İsrail'e bilgi gitmeyecek de" dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gündeminde ayrıca Suriye'de 90 günlük esir kalan gazeteci Cüneyt Ünal'ın Türkiye getirilmesi de vardı.
 
Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarımız gittiler. Cüneyt Ünal'ı ailesiyle buluşturdular, Türkiye ile kendi toprağı ile arkadaşlarıyla buluşturdular..Yüreğinde insan sevgisi olan insanlar teşekkür ediyor. Yüreğinde kin olanlar ise bunu hazmedemiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset