'Kılıçdaroğlu'na havale ediyorum'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ı, kendi çocuğu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızına yönelik attığı tweet'ten dolayı kınadı.Arınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, şunları k

'Kılıçdaroğlu'na havale ediyorum'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ı, kendi çocuğu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızına yönelik attığı tweet'ten dolayı kınadı.

Arınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"CHP'li bir vekilin şahsıma, değerli evladıma ve sayın Başbakanımızın kıymetli kızına söylediği sözlerden dolayı şiddetle kınıyorum. Buna bir cevap vermek gerekir mi bilemiyorum.


'ADAMA BAKIYORUM ADAM DEĞİL...'
Çünkü; adama bakıyorum adam değil, söze bakıyorum söz değil. O yüzden işi, gereğini yapması için iki değerli kız evladı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na havale ediyorum."

CHP'Lİ SAPAN'DAN ÖZÜR
Bu arada CHP'li Yıldıray Sapan da yazılı bir açıklama ile attığı tweet nedeniyle özür diledi.

Sapan, “Amacım güç sarhoşluğuna kapıldıkları için çoktandır unuttuğu empatiyi onlara anımsatmaktı. Amacım birilerine hakaret değildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset