Kılıçdaroğlu'na biber gazlı müdahale

Birinci Meclis'e yürümek isteyen Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekillere polis biber gazıyla müdahale etti.Cumhuriyet Halk Partisi, İşçi Partisi ve 40'a yakın sivil toplum örgütü, Ankara Valiliği'nin yasaklama kararına rağmen Ulus'taki ilk Meclis önünde 29 Ekim

Kılıçdaroğlu'na biber gazlı müdahale

Birinci Meclis'e yürümek isteyen Kılıçdaroğlu ve CHP'li vekillere polis biber gazıyla müdahale etti.

Cumhuriyet Halk Partisi, İşçi Partisi ve 40'a yakın sivil toplum örgütü, Ankara Valiliği'nin yasaklama kararına rağmen Ulus'taki ilk Meclis önünde 29 Ekim kutlaması yapmak için toplandı.

 Ancak polis Anıtkabir'e yürüyüşe izin vermedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için milletvekilleri CHP liderinin önündeki barikatı açmaya çalıştı. Vekillerin bu hamlesi üzeine polis de barikatın önünde mevzilendi.

Baruthane Kavşağı'nda ise Birinci Meclis'e yürümek isteyen gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

Arbedenin ardından Kılıçdaroğlu'nun korumaları barikatı geçti. Kılıçdaroğlu barikatı yararken polis gaz bombası attı. Kılıçdaroğlu'nun korumaları ile polis arasında yumruklaşmaya varan tartışmalar yaşandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset