Kılıçdaroğlu;"Halkını anlamaya çalış"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez Konferans Salonu’nda düzenlenen 'Kent Konseyi Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi. Toplantıya il başkanları, CHP'li belediye başkanları ve kent konseyi yöneticileri katıldı.Gezi Parkı eylemleri ile ilgili açıkl

Kılıçdaroğlu;"Halkını anlamaya çalış"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez Konferans Salonu’nda düzenlenen 'Kent Konseyi Toplantısı'nda gündemi değerlendirdi. Toplantıya il başkanları, CHP'li belediye başkanları ve kent konseyi yöneticileri katıldı.

Gezi Parkı eylemleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacak. Başbakan'a sesleniyorum, halkını anlamaya çalış. Ne referandum, ne de yargı kararı oranın park olarak kalmasını engelleyemez." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Haçlı seferlerinden beri İstanbul hiç böyle yağmalanmadı. Başbakan Değişmem diyor. Sorun da bu.Sormak gerekir Sayın Başbakan dünya değişti Türkiye değişti asıl sorunumuz senin değişmemen dünyayı iyi yorumlamamandır.

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kimse 1900'lerin karşısındaki çoğunlukçu anlayışını dayatamayacak. Sayın Erdoğan boşuna çırpınıyorsun değiştireceksen kafanı değiştir biraz demokrat ol halkını anlaya çalış uygar Başbakan olarak davran. Demokrasiden halkın demokratik taleplerinden korkma.Korkularının esiri olmuş bir kişiye makulu anlatmak zordur.

Gezi Parkına ilişkin son söyledikleri nasıl cehalette karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Plebilist yapalım diyor. Sayın Başbakan'ın etrafından bir sürü hukukçu var. Yargı kararından sonra diyor.Erdoğan yargı karraını ortadan kaldırma arayışında. Gezi Parkı için 4 kişi hayatını kaybetti. .Gezi evrensel park haline geldi. İnsanda biraz ahlak insanda biraz vicdan olur. Tepeden inmeci tehditkar inkarcı bölücü her şeyin iyisini ben bilirim diyen siyasetten Türkiye'nin kurtulması lazım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset