Kılıçdaroğlu Yemeğe neden katılmadı

Kılıçdaroğlu yemeyeğe neden katılmadı?CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın ziyareti nedeniyle verilen yemeğe katılmadı. Kılıçdaroğlu'nun yemeğe katılmama nedeni, yemeğin aynı zamanda Erdoğan onuruna verilmiş olması..Ankar

Kılıçdaroğlu Yemeğe neden katılmadı

Kılıçdaroğlu yemeyeğe neden katılmadı?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın ziyareti nedeniyle verilen yemeğe katılmadı. Kılıçdaroğlu'nun yemeğe katılmama nedeni, yemeğin aynı zamanda Erdoğan onuruna verilmiş olması.

.Ankara'da bu akşam, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas onuruna bir akşam yemeği verildi.

Cumhriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce programında duyurulmuş olmasına rağmen yemeğe katılmadı.CHP liderinin yemeğe katılmama nedeninin, Mahmud Abbas’ın ziyareti nedeniyle gerçekleştirilen yemeğin aynı zamanda Başbakan Erdoğan onuruna verilmiş olması olduğu öğrenildi.

Mahmud Abbas ve Erdoğan onuruna verilen yemekte CHP'yi Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu temsil etti.

BAYKAL VEKİLLERLE BULUŞTU

Öte yandan CHP’nin eski genel başkanı ve Antalya Milletekili Deniz Baykal da bu akşam, bir grup milletvekili ile Ankara’da akşam yemeğinde bir araya geldi.Yemeğe CHP’li vekiller Aydın Ayaydın, Engin Altay, Bülent Kuşoğlu, Ercan Cengiz, Yıldıray Sapan ve Lutfi Baydar da hazır bulundu.

3 saat süren yemekte yerel seçimler ve ülke gündemi konuşuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset