Kılıçdaroğlu Trabzon'da kimi işaret etti?

Trabzon büyükşehir adayının Volkan Canalioğlu olması yönünde Ankara’ya çıkarma yapan CHP Trabzon İl ve İlçe teşkilatları CHP Genel Merkezinde Yerel Yönetimler Komisyon başkanı Gökhan Günaydın ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’e raporlarını sundu.18

Kılıçdaroğlu Trabzon'da kimi işaret etti?

Trabzon büyükşehir adayının Volkan Canalioğlu olması yönünde Ankara’ya çıkarma yapan CHP Trabzon İl ve İlçe teşkilatları CHP Genel Merkezinde Yerel Yönetimler Komisyon başkanı Gökhan Günaydın ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’e raporlarını sundu.

18 ilçe başkanı ortak bir bildiri hazırlayarak “adayımız kesinlikle Volkan Canalioğlu olmalı” yönünde görüş belirtti.Yurt dışında olan CHP Genel Başkanı Kemal Klıçdaroğlu’nun Trabzon mesajı ise açık ve net oldu.

”Karadeniz’de Artvin,Giresun ve Ordu’dan sonra Trabzon ilini de özellikle istiyorum, adayımız Volkan Canalioğlu olacak.”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon Büyükşehir adayı olarak Volkan Canalioğlu’nu hafta sonu Ordu’da yapılacak mitingte açıklaması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler