Kılıçdaroğlu tahliye için ne dedi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki liseli gencin tahliyesine ilişkin, “Hatanın gecikmiş olarak düzeltilmesi güzel bir olay” dedi.Kılıçdaroğlu, Beykent Üniversitesi Ayazaağa Kam

Kılıçdaroğlu tahliye için ne dedi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki liseli gencin tahliyesine ilişkin, “Hatanın gecikmiş olarak düzeltilmesi güzel bir olay” dedi.

Kılıçdaroğlu, Beykent Üniversitesi Ayazaağa Kampüsünde düzenlenen “Genç Sosyal Bilimciler Platformu 2. Ulusal Gençlik Tartışmaları” etkinliğine katıldı. Programın ardından gazetecilerin sorusu üzerine kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Konya’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan 16 yaşındaki liseli gencin tahliye edilmesini değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, “16 yaşındaki bir çocuğun bir dakika bile hapiste kalması doğru bir olay değildi. Hatanın gecikmiş olarak düzeltilmesi güzel bir olay” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler