Kılıçdaroğlu kendi kalesine gol attı

 Kemal Kılıçdaroğlu, istemeden de olsa Esed'le ilgili bir itirafta bulundu.  Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'e verdiği destekle zaman zaman Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından eleştirilen Kemal Kılıçdaroğlu, istemeden de olsa Esed'le ilgili bir iti

Kılıçdaroğlu kendi kalesine gol attı

 

Kemal Kılıçdaroğlu, istemeden de olsa Esed'le ilgili bir itirafta bulundu. 
 
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'e verdiği destekle zaman zaman Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından eleştirilen Kemal Kılıçdaroğlu, istemeden de olsa Esed'le ilgili bir itirafta bulundu.
 
Suriye'de katliam yapan Esed'e arka çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştireyim derken Beşşar Esed'in Suriye'de kanla beslendiğini itiraf etti.
 
Başbakan Erdoğan'a "Suriye'de dmeokrasi yokmuş bizde var mı?" sorusunu yönelten Kılıçdaroğlu şunları söyledi: 
"Gazetecilere söz hakkı var mı öğrenciler konuşuyor mu hayır? Beşşar Esed Suriye'de insanları kanla susturuyor sen de biber gazıyla. Erdoğan ile Beşşar Esed arasında arasında ne fark var. 12 Eylül de Kenan Evren bile bunları yapamadı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset