Kılıçdaroğlu iddialı konuştu: Birinci parti CHP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiçbir manipülasyona girmeyin, hiçbirine inanmayın, kim ne söylerse söyler, gideceksiniz sandığa, altı okun bağrına 'evet' mührü basacaksınız. Söz mü? Ben de söz veriyorum, beraber yapacağız" dedi."HARAMİRELERİN SALT

Kılıçdaroğlu iddialı konuştu: Birinci parti CHP

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hiçbir manipülasyona girmeyin, hiçbirine inanmayın, kim ne söylerse söyler, gideceksiniz sandığa, altı okun bağrına 'evet' mührü basacaksınız. Söz mü? Ben de söz veriyorum, beraber yapacağız" dedi.

"HARAMİRELERİN SALTANATINA SON VERECEĞİZ"

Partisince Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen mitingde, "Başbakan Kemal" sloganları ile karşılanan Kılıçdaroğlu, genel seçimlerden sonra Adana'ya başbakan olarak geleceğini savundu. Kılıçdaroğlu, 30 Mart'ta sandığa gideceklerini belirterek, "Sandığa el ele, kol kola, bayram havası içerisinde giderek, haramilerin iktidarını yıkıp, halkın iktidarını kuracağız" diye konuştu.

"ADANA'DA CHP BİRİNCİDİR"

Yerel seçimlerin önemine dikkati çeken Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Anket manipülasyonları, yok 'CHP şöyleymiş', yok 'bu partiyi destekliyormuş', yok 'buna oy verecekmiş'. Açık ve net söylüyorum, Adana'da CHP birincidir. Hiçbir manipülasyona girmeyin, hiçbirine inanmayın, kim ne söylerse söyler, yüreğinizden geliyor, gideceksiniz sandığa, altı okun bağrına 'evet' mührü basacaksınız. Söz mü? Ben de söz veriyorum, beraber yapacağız. Türkiye'yi yeniden ama yeniden özgür bir ülke haline getireceğiz. Barış içerisinde, huzur içerisinde yaşayacağız. Hiçbir provokasyona katılmayacağız ve izin vermeyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset