Kılıçdaroğlu: Dehşet verici bir belge...

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:Ben beklerdim ki Sayın Başbakan çıkıp şunu söylesin. Biz 3Y ile mücadele için iktidar olduk. Kim yolsuzluk yaparsa üzerine gide

Kılıçdaroğlu: Dehşet verici bir belge...

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor.

İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

Ben beklerdim ki Sayın Başbakan çıkıp şunu söylesin. Biz 3Y ile mücadele için iktidar olduk. Kim yolsuzluk yaparsa üzerine gideceğiz, isterse babam olsun. Yolsuzlukları nasıl örteriz bunun mücadelesini verdiler.

"DEHŞET VERİCİ BİR BELGE AÇIKLAYACAĞIM"

Dehşet verici bir belge açıklayacağım arkadaşlar. Yolsuzluğun boyutu o kadar büyük ki… Bu ülke sömürülmeye layık bir ülke mi? Yazık günah değil mi? Siz sabah akşam kul hakkı yemek haramdır diye söylüyorsunuz. Nedir bu paralar? Öyle bir noktaya geldik ki yolsuzluğu savunan bir başbakan portresi çıktı karşımıza. Yolsuzlukla mücadele değil. bunu anlamak mümkün değil. bu olay nedir biliyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin, Türkiye Cumhuriyeti devletini soymasıdır.

"KOMPLO MOMPLO HEPSİ HİKAYE"

Dört bakan istifa etti. Bazılarının çocukları içeride. Bazıları aranıyor, kimileri kaçtı. Olay büyük. Efendim bize komplo momplo bunların hepsi hikaye.

Olay çok büyük, bunu örtecek bez yok. Getirdikleri her torba yasa içinde yolsuzluklara ilişkin bir yama var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset