Kılıçdaroğlu bırakıyor mu?

Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanlığına aday olacağı, seçilemediği takdirde ise siyaseti bırakacağı yönündeki haberlere CHP milletvekili Aydın Ayaydın tepki gösterdi. "Kılıçdaroğlu'nun hedefi Başbakanlıktır" diyen Ayaydın şunları söyledi

Kılıçdaroğlu bırakıyor mu?
Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanlığına aday olacağı, seçilemediği takdirde ise siyaseti bırakacağı yönündeki haberlere CHP milletvekili Aydın Ayaydın tepki gösterdi.
 
"Kılıçdaroğlu'nun hedefi Başbakanlıktır" diyen Ayaydın şunları söyledi:
 
CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin Cumhurbaşkanı aday olacağı iddiası doğru değildir.
 
Kılıçdaroğlu'nun tek hedefi vardır, o da Başbakanlıktır. Sayın Kılıçdaroğlu, daha özgür, daha korkusuz, daha demokrat, daha ileri ve daha zengin bir Türkiye inşa etmek için iktidara taliptir. Bu nedenle Sayın Kılıçdaroğlu 2014 yılında Cumhurbaşkanlığına aday olmayı değil, 2015 yılında veya olası bir erken seçimde ülkemizi yönetmek için Başbakanlığa taliptir.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek amacı; bu ülkede huzur ve refahın sağlanması, ulusal gelirin hakça bölüşülmesi, toplumun tüm kesiminin kardeşçe ve insanca yaşaması, vizyoner bir dış politika ile ülkemiz itibarının yükseltilmesi, milletlerarası ilişkilerde barıştan yana tutumuyla saygın ve güçlü bir Türkiye yaratılması için CHP iktidarını hedeflemektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler