Kesip atmak çözüm değil

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmaları kapsamında bugün sırasıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.Çiçek'in, yeni anayasa çalışmaları kapsamın

Kesip atmak çözüm değil

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni anayasa çalışmaları kapsamında bugün sırasıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelecek.

Çiçek'in, yeni anayasa çalışmaları kapsamında bir araya geldiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi yaklaşık 50 dakika sürdü.

Görüşmeye, MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun MHP'li üyesi Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ile Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak katıldı.

MHP Lideri Bahçeli görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "Sayın Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdiler. Bu çalışmaların çok hayırlı dolduğunu söyledik. Çalışmanın devam etmesinin yolu sürekli görüşmektir. Kesip atmak çözüm değildir.

MHP komisyonda çekilmeyecektir. Komisyondan çekilmek isteyen parti varsa o partinin bileceği iştir" dedi.

Çiçek, Bahçeli'nin ardından BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edecek.

ÇİÇEK-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ YARIN

Çiçek, TBMM'de grubu bulunan siyasi parti liderleriyle yapacağı görüşmeleri AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tamamlayacak.

Görüşme, yarın saat 13.30'da Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset