Kesinlikle oyunuzu çaldırmayacağız!

CHP Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Mansur Yavaş, sandık sonuçlarına olan itirazlarına ilişkin, "Gerekçeli şekilde itirazlarımızı yapıyoruz. Gerekçeli itirazlarımıza rağmen reddedilirse, şiddetli bir şekilde özellikle o sandıklarda oyların sayılma

Kesinlikle oyunuzu çaldırmayacağız!

CHP Ankara Büyükşehir belediye başkan adayı Mansur Yavaş, sandık sonuçlarına olan itirazlarına ilişkin, "Gerekçeli şekilde itirazlarımızı yapıyoruz. Gerekçeli itirazlarımıza rağmen reddedilirse, şiddetli bir şekilde özellikle o sandıklarda oyların sayılmasını ancak bu taleplerimiz reddedilirse, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruya kadar bu işi götüreceğiz. Gerekçemiz de şudur: Vatandaşın tercihinin tam yansıması gerekir. Sandıkta kazanılanın masada kaybedilmesi çok yanlıştır. Oyumuzu çaldırmayacağız. Kirli siyasete rağmen kazandığımızı düşünüyoruz. Bugün yada yarın kesin sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz. Seçimi kaybedersek dünyanın sonu değil. Ama adil bir seçim olmalı. Ankara'nın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler